Heeft u een schuld? 

Aanmaning, incasso en juridische begrippen. We leggen het u graag uit en vinden samen een oplossing.

Inzicht in het incassoproces

Voor ons een dagelijkse bezigheid, maar voor u wellicht iets nieuws. Wat gebeurt er als u een aanmaning heeft ontvangen? Wat gebeurt er als u niet kan betalen? Kortom, welke stappen zijn er en wat kan u verwachten? Bekijk hier hoe het incassoproces in elkaar zit. in elkaar zit.

Waar kunnen we u bij helpen?

Wellicht heeft u een aanmaning of een juridisch document van een van onze deurwaarders ontvangen? Misschien kunt u het openstaande bedrag niet in één keer betalen of bent u van mening dat er iets niet klopt. Wij weten als geen ander dat er allerlei redenen kunnen zijn voor een betalingsachterstand en dat iedereen in een dergelijke situatie verzeild kan raken. Dan is het belangrijk om niet af te wachten en actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een betalingsregeling of hulp bij uw schulden. Wij kijken graag met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing.

Sinds de inwerkingtreding van de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet per 1 januari 2021, kunt u bij beslagen op periodieke inkomsten of vermogen ook zelf de beslagvrije voet controleren op uwbeslagvrijevoet.nl.

“Het is belangrijk om niet af te wachten en actie te ondernemen. We kijken en denken graag met u mee”

Onze dienstverlening

Op deze pagina kunt u doorlinken naar diverse diensten waarmee we u kunnen helpen. Mocht u er toch niet uit komen, laat het ons dan weten door contact op te nemen.