Hulp bij uw financiële situatie

Heeft u hulp nodig bij uw financiële situatie?

Ook wij snappen dat er klanten zijn die wel willen betalen, maar dit gewoonweg echt niet kunnen. Daarvoor kunnen we samen een oplossing zoeken. Voor de meeste mensen met financiële problemen staat hun financiële situatie niet op zichzelf, maar spelen er ook achterliggende problemen mee. Het is niet altijd direct duidelijk waarom iemand bijvoorbeeld een betalingsafspraak, afspraak bij de deurwaarder of schuldhulpverlening niet nakomt.

Het gebrek aan inzicht hierin maakt het lastig om een beeld te krijgen van de mate waarin er sprake is van verwijtbaarheid. In de praktijk wordt er soms een betalingsregeling afgesproken en dat gaat drie maanden goed. Dan ineens gebeurt er iets waardoor een betalingsregeling niet nagekomen kan worden. Wat is er aan de hand?

Wij zijn er om u hierbij te helpen en ervoor te zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt. We willen voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet en zorgen voor inzicht, duidelijkheid en heldere communicatie.

Bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer en budget coaching In De Best & Partners vindt u een betrouwbare, transparante en professionele partner, aan wie u met een gerust hart bewind voering en mentorschap kunt overlaten. Daarnaast helpen wij u:

  • met het inventariseren van de relevante gegevens via een begrotingsformulier – met als doel om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van het te adviseren huishouden en het gewenste doel;
  • met controle op de inventarisatielijst – kortom: dit maakt inzichtelijk waar iemand meer of minder geld aan uitgeeft dan een vergelijkbaar huishouden. Zo ziet u direct waar besparingsmogelijkheden liggen;
  • met een financiële balans – we kunnen u adviseren over de balans in een gemiddelde maandbegroting, zowel op korte als op lange termijn.

Zekere Zaak

Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met erkende administratieve en financiële experts voor budgetbeheer en beschermingsbewind. Uw steun en toeverlaat als u de eindjes niet meer goed aan elkaar weet te knopen. Meer informatie vindt u op de website www.zekerezaak.nl. Neem contact op via info@zekerezaak.nl.

Schuldhulpverlening

Daarnaast is de gemeente waarin u woont, verplicht om schuldverlening uit te voeren. Zij kunnen u helpen om een oplossing te vinden. Informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden.

Terug naar vorige pagina