MKB

Uitgebreide incassodienstverlening voor het MKB

Als MKB-ondernemer heeft u het razend druk met uw business. Debiteuren beleid heeft wel uw aandacht, maar heeft u wel de tijd om dit op orde te houden? En wat als uw klanten niet betalen? Wat doet u als uw niet betalende klant, uw grootste klant is? Heeft u de mankracht, de instrumenten en de kennis in huis om vorderingen zelf succesvol te incasseren? Spelen bij u ook dit soort vragen? De Best & Partners staat voor u klaar!

Optimalisatie van uw incassoproces

Een gedegen facturatie– en debiteurentraject begint met een goed incassoproces. We kijken kritisch naar dit proces, adviseren en optimaliseren waar nodig. Ook als het gaat om een klein bedrag zullen we u adviseren over te gaan tot een minnelijke incasso en incasseren wij facturen vanaf € 50,00 tot en met € 250 snel en eenvoudig.

We weten wat werkt, staan altijd voor u klaar en zorgen voor snelle afwikkeling van uw ambtelijke zaken

We kennen uw markt en uw klanten

Wij zijn dé stabiele en betrokken incassospecialist voor alle MKB-bedrijven. Wij spreken uw taal en kennen als geen ander uw markt en uw klanten. Om de simpele reden dat we zelf ook een MKB-organisatie zijn en ‘met de voeten in de klei staan’.

Efficiënte communicatie met een vast contactpersoon

Bij De Best & Partners werkt u samen met een vaste zaakbehandelaar. Daardoor profiteert u elke keer opnieuw van een optimale aanpak van debiteuren. Uw vaste contactpersoon kent uw bedrijf én uw debiteurenbeleid en kan u daardoor effectief adviseren bij betalingsproblemen. Bovendien werkt hij/zij nauw samen met onze eigen gerechtsdeurwaarders en juristen. Dat maakt ons uw ideale partner.

Terug naar vorige pagina