Onderwijs

Uitgebreide incassodienstverlening voor het onderwijs

Ook het onderwijs heeft te maken met incasso beleid en debiteurenbeheer. U vervult een sociaal maatschappelijk rol en staat voor goed onderwijs. Echter betaalt niet elke student zijn of haar les-, college- en/of boekengeld. We begrijpen dan ook de moeilijkheid van uw positie en kunnen met de juiste ‘tone of voice’ uw studenten doeltreffend aanspreken. De Best & Partners heeft dan ook een speciaal team dat uw vorderingen behandelt.

Innovatie in incassotraject binnen het onderwijs

In deze branche zijn we altijd druk bezig met het innoveren in het incassotraject. Een voorbeeld hiervan is het toepassen van nieuwe communicatiemiddelen als WhatsApp en AcceptEmail. Daarnaast verrichten we huisbezoeken en zetten we sociale media in om alle benodigde informatie te achterhalen. Meer dan 55% van de jongeren betaalt via de iPhone. Alle reden voor ons om studenten met deze middelen te benaderen en het betaalgemak te optimaliseren. Zo bereiken we snel resultaat.

Wij spreken uw studenten doeltreffend aan: op het goede moment, op de juiste toon en met het meest effectieve middel. Dankzij die aanpak is ‘de zachte hand’ vaak al genoeg.

Door middel van nieuwe communicatie en betaalgemak sluiten we aan bij uw klanten en kunnen we succesvol incasseren.

Ervaring binnen diverse onderwijsinstellingen

De Best & Partners is van grote waarde bij uw debiteurenbeleid. Wij beschikken over gedegen kennis en hebben ervaring met uiteenlopende onderwijsinstellingen, zowel in het MBO, HBO, Universitair als het afstandsonderwijs. Inmiddels verzorgen we voor diverse onderwijsinstellingen in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht de incasso.

N.B. Naast onze zakelijk werkzaamheden voor het onderwijs, geeft Maarten Verheij zelf ook regelmatig gastcolleges en vinden diverse leerlingen bij ons een stageplek. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op via info@debestenpartners.nl of 023-5613465.

Terug naar vorige pagina

Deel deze pagina op: