De Best en Partners...

We weten wat werkt, staan altijd voor u klaar en zorgen voor zo snel mogelijke afwikkeling van uw zaken

…is een gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau. Een vakkundig en resultaatgericht kantoor dat zich bezig houdt met alle aspecten van Credit Management. We geloven in innovatie en ontwikkeling en passen dit toe binnen ons werk door altijd op zoek te gaan naar nieuwe en efficiënte manieren van incasseren. Op een manier die past bij uw branche en uw klanten, want de klantrelatie blijft prioriteit. We weten wat wel en niet werkt. Onze aanpak zorgt voor grip op uw incassoproces, betere incassowaarden en tevreden klanten.

…is online actief. Op social media, maar in het bijzonder op debloggendedeurwaarder.nl. Hier publiceert Maarten Verheij, directeur van De Best & Partners, over diverse ontwikkelingen en thema’s met betrekking tot de deurwaarderij en Credit Management.

Onze missie is grip op het incassoproces

Hoe wij dit doen? Door onze kennis en kunde te combineren met innovatieve methodes en een transparante aanpak voor opdrachtgever en klant.

Wij gaan voor tevreden opdrachtgevers en klanten

Kwaliteit en vertrouwen: Met een duidelijk en efficiënt kwaliteitsmanagement kunnen wij u als opdrachtgever en klant nog beter van dienst zijn. Daarom is De Best & Partners ISO 9001:2015 gecertificeerd, zijn we aangesloten registerdeurwaarder bij de KBvG en is er toezicht vanuit het BFT.

Tevreden opdrachtgevers en klanten zijn belangrijk voor ons. We houden periodiek debiteuren-tevredenheidsonderzoeken om te monitoren of de vooraf bepaalde doelstellingen ook worden gerealiseerd door onze incassospecialisten. Heeft u een klacht? Neem contact met ons op.

Indien u een klacht heeft over een (toegevoegd kandidaat-) gerechtsdeurwaarder of over onze dienstverlening, dan kunt u daarover schriftelijk contact opnemen met ons kantoor. Wij nemen uw klacht in behandeling en zullen u schriftelijk over de afhandeling berichten.

De Best & Partners T.a.v. de klachtenfunctionaris Postbus 95 2130 AB Hoofddorp info@debestenpartners.nl

Er bestaat ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders bij de Rechtbank Amsterdam.

Kamer voor Gerechtsdeurwaarders
Postbus 84500 1080 BN Amsterdam
Tel.: 020 – 541 28 25
www.rechtspraak.nl