contact
023 - 56 13 465 wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur - op vrijdag sluiten wij om 16.00 uur -

informatie
voor opdrachtgevers

informatie <br> voor opdrachtgevers
Wat wilt u direct regelen?
Ga terug

van opdracht naar incasseren

wat wilt u vandaag nog regelen?

uw laatste aanmaning versturen
het maximale effect? wij versturen namens u de pré-incassobrief
uw vordering indienen
snel uw facturen betaald krijgen? wij regelen het snel en klantvriendelijk
online uw portefeuille bekijken
in de online creditcloud-omgeving heeft u altijd inzicht in uw lopende zaken
Buma Stemra

De Best & Partners staat onze organisatie bij in tal van incassoprocedures. Onze ervaring is dat De Best & Partners klantgericht is, actief meedenkt en efficiënt schakelt met onze praktische wensen.  Het is een plezier om met De Best & Partners samen te werken.

Buma Stemra
Pre Wonen

De samenwerking met de Best en Partners gerechtsdeurwaarders is medio 2018 ontstaan nadat wij opzoek waren naar een deurwaarder die ons kon ondersteunen bij het incasseren van huurschulden en maatwerk kan leveren.

Voor ons is De Best en Partners een fijne deurwaarder. Zij zijn resultaat gericht, leveren het gevraagde maatwerk en zijn in bezit van heel veel juridische kennis die zij graag met ons delen. Zij denken met ons mee en adviseren ons daar waar nodig. De Best en Partners speelt in deze een “dubbele rol”. Zij willen voor ons resultaten behalen, maar niet ten koste van onze huurders, dat is voor ons als sociale woningbouwcoöperatie een groot pluspunt.

Wat voor ons ook heel fijn is dat wij met vaste medewerkers de zaken behandelen, wat voor een nog betere samenwerking zorgt.

Ga vooral zo door, wij zijn erg tevreden met onze samenwerking.

Pre Wonen
Pon Luxury Cars B.V.

Wij werken sinds enkele jaren samen met De Best & Partners.

In onze dossiers is vaak maatwerk en snelheid vereist.

Bij De Best & Partners is het mogelijk om concrete afspraken te maken over welke middelen er ingezet worden en wanneer, ook direct en buiten kantoortijden indien nodig.

In deze vinden wij De Best & Partners zich onderscheiden van andere incassopartijen.

Dit alles tegen vooraf heldere kosten. Wij hebben een vast aanspreekpunt en hebben frequent contact.

Omdat de complexe dossiers zo goed opgepakt en afgehandeld worden, zijn wij inmiddels ook met onze standaarddossiers overgestapt naar De Best & Partners.

Deze worden veelal snel en minnelijk geïncasseerd. Zo kunnen wij nu voor al onze vorderingen terecht bij De Best & Partners.

Pon Luxury Cars B.V.
SWDV Advocaten

Ieder advocatenkantoor heeft een deurwaarder nodig. Een deurwaarder die niet alleen snel en nauwkeurig de opdracht uitvoert, maar meedenkt, 24/7 beschikbaar is en helder communiceert. De Best en Partners is zo'n deurwaarderskantoor. SWDV Advocaten werkt dan ook graag samen met De Best & Partners.

SWDV Advocaten
MH Advocatuur

In mijn procespraktijk treden de deurwaarders van De Best & Partners al jaren op als mijn vaste huisdeurwaarder. Ik ben zeer tevreden over hun prettige en doortastende dienstverlening. Ook in spoedkwesties weet ik dat ik altijd een beroep op ze kan doen. Wat ik prettig vind is dat de deurwaarders en medewerkers goed benaderbaar zijn. Je hebt vaste contactpersonen en ook rechtstreeks overleg met de deurwaarders zelf is eigenlijk altijd mogelijk. Ze denken vanuit hun ervaring als deurwaarder mee, zodat we samen een goed plan van aanpak maken voor de betreffende kwestie. Dat is wel zo handig in ingewikkeldere beslag- en executiekwesties. De medewerkers op kantoor zijn ook altijd goed op de hoogte van de status in zaken en via de digitale portal kan ik deze zelf ook online in grote lijnen volgen. Ik kan het kantoor van harte aanbevelen.

MH Advocatuur
Langeland Ziekenhuis

Het Langeland ziekenhuis is sinds begin 2018 overgestapt naar de deurwaarder Best & Partners. Sinds het moment dat wij zijn overgestapt hebben wij direct het voordeel gezien om samen met hun samen te werken. Wij worden goed erin begeleid welke stappen genomen kunnen worden indien het om een ingediende dossier gaat. Wij krijgen regelmatig advies omtrent moeilijke dossiers.

Voor ons ziekenhuis hebben wij een vaste contactpersoon. Zij communiceert alles naar ons toe en adviseert ons ook, indien nodig. Zodra wij met een branderige vraag zitten, krijgen wij telefonisch altijd direct antwoord. Indien de contactpersoon niet aanwezig is, wordt er een mail gestuurd. Ook daarop wordt accuraat gereageerd en krijgen wij dezelfde dag nog antwoord. Indien onze vaste contactpersoon niet aanwezig is, kunnen wij altijd door één van de andere medewerkers geholpen worden waardoor wij ook direct verder kunnen, wat wij zeer op prijs stellen.

Langeland Ziekenhuis
Ad Hoc Beheer

Best & Partners is deskundig, onze contactpersonen binnen De Best & Partners hebben goede kennis van zaken en denken met ons mee EN vooruit.

Professionaliteit en uitstekende service zijn wat ons betreft de kernwoorden.

Het contact met De Best & Partner is helder en prettig. Snel schakelen is geen probleem.

Ad Hoc Beheer
Avis van Riel Advocatuur

De Best & Partners is ons vaste deurwaarderskantoor voor o.a. betekeningszaken en incasso’s.

Een prettige samenwerking vanwege de deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers.

Deurwaarderskantoor De Best & Partners kent de opdrachtgevers en denkt met hen mee. Een fijne manier van werken!

Avis van Riel Advocatuur
023 - 56 13 465 wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur - op vrijdag sluiten wij om 16.00 uur -
info@debestenpartners.nl Neem vrijblijvend contact op